• Lex van Lieshout

Van Gent Finaleweken: Panter hevelt talenten over naar A-selectie

VEENENDAAL Bij SV Panter wil men volgend seizoen een frisse start maken en daarom schuift de vereniging enkele spelers door naar het eerste elftal. Hiermee wordt het geduld van minimaal vier spelers beloond. Mike Willemse, Youri Nass, Yannic van den Bovenkamp en Stefan Lodder kwamen aan het begin van dit seizoen over van DOVO en na een seizoen rijpen in het tweede, zitten ze volgend jaar bij de A-selectie.

Jeroen van der Veer

,,Het is bekend dat enkele spelers weggaan en hierdoor kunnen wij een talentvolle lichting de kans geven", aldus trainer Ronald de Roos. ,,Mike, , Youri, Yannic en Stefan zullen aansluiten, maar ik verwacht dat nog twee of drie spelers de stap gaan maken."

Met het doorschuiven van de talenten hoopt SV Panter een signaal af te geven aan de buitenwacht. De derdeklasser wil talentvolle spelers een mogelijkheid bieden om kansen te benutten in het seniorenvoetbal. ,,Ik werk graag met gretige jongens die zich echt willen verbeteren", aldus De Roos. ,,Hopelijk weten we nog meer talenten naar onze club te lokken en met hen willen we bouwen aan een nieuw Panter."

Eerder kwam Youri Wiesman over van VRC.