• Henne Taboas en William van Stempvoort

    Panter

Van Gent Finaleweken: Panter heeft zijn gewenste assistent binnen

VEENENDAAL Bij Panter willen ze de volgende stap gaan maken en daarom heeft het voor volgend seizoen William van Stempvoort aangesteld als assistent-trainer. De Veenendaler was eerder onder andere actief als elftalbegeleider bij De Merino's en wil nu zijn oude club Panter helpen bij een stukje professionalisering. ,,Het is een mooie uitdaging en we willen met Panter een nieuwe, frisse, start maken."

Jeroen van der Veer

Enkele vaste basisspelers vertrekken en aanstormend talent zal de kans krijgen in het eerste elftal. Hierbij krijgt hoofdtrainer Ronald de Roos zijn gewenste assistent. ,,Ronald krijgt door het aantrekken van William meer ruimte", aldus Henne Taboas, de technische man van Panter. ,,Wij zijn zeer content met deze aanstelling, gezien het verleden van William bij Panter en zijn kennis en gedrevenheid." 

Ondanks dat Van Stempvoort meerdere opties had, viel zijn keuze toch op de huidige derdeklasser. ,,Na een jaar niets te hebben gedaan, begon het weer te kriebelen. Bij Panter is de uitdaging het leukste. Ik heb nog nooit als trainer op het veld gestaan, maar ambieer dat wel. Dit is dus een hele mooie mogelijkheid. Er komen veel jonge gasten en ik vind het mooi om daar samen met Ronald en de club iets moois van te maken."

De hoofdtrainer en de nieuwe assistent hebben al een verleden, duidt Van Stempvoort. ,,Hij woonde een straat achter mij en hebben op de zelfde basisschool gezeten. Ik heb er gewoon erg veel zin in. Vroeger was Panter 'bier en plezier' en dat is het allang niet meer. We willen hier echt iets moois neerzetten."