• Ted Walker

Van Gent Finaleweken: Panter heeft periodetitel bijna binnen

VEENENDAAL De rookbommen zijn bij sv Panter al ingeslagen, want de periodetitel kan aankomende zaterdag gepakt worden. Dat wordt voor supporters het signaal om tegen ESA ongetwijfeld groot uit te pakken en samen met de spelers geschiedenis te schrijven. Nog nooit wist de ploeg zo hoog in de derde klasse te eindigen. ,,Maar", is Ronald de Roos voorzichtig. ,,Het is nog niet zo ver."

 

Jeroen van der Veer

 

Tegen UNI had het zaterdag een taaie middag. Via Dwight Keeldar kwam het dan wel snel op voorsprong, maar echt goed speelde het niet. De thuisploeg toonde lef en zetten Panter enkele keren goed onder druk. 

 

De gelijkmaker na een half uur kwam dan ook niet als een verrassing en in de tweede helft moest er uit een ander vaatje getapt worden. Dat gebeurde niet tot nauwelijks en daarom had De Roos zich al neergelegd bij een gelijkspel. ,,Maar daar dacht Jos anders over", aldus de winnende trainer. over Jos van der Wilt ,,Vijf minuten voor tijd scoorde hij de winnende treffer."

,,Als wij zaterdag winnen en de concurrentie punten verspeeld, dan pakken wij de periodetitel", droomt De Roos vooruit. ,,Zo niet, dan moet het die week daarna gebeuren."

 

*Archieffoto