• Ted Walker

Van Gent Finaleweken: Leegloop bij sv Panter

VEENENDAAL Drie vaste basisspelers van Panter hebben aangegeven bij VVA Achterberg te gaan voetballen. Hierdoor kan Panter-trainer Ronald de Roos volgend seizoen niet meer beschikken over zijn aanvoerder Kevin van Offeren, middenvelder Ilias Abba en aanvaller Dwight Keeldar. 

Jeroen van der Veer

Eerder deze maand maakte ook Dion Kroesbergen en Mohammed Issaoui bekend Panter te verlaten en daardoor staat de teller al op vijf vertrekkende basisspelers. Waar Kroesbergen en Issaoui nog geen club hebben, zal het eerder genoemde trio volgend jaar in Achterberg actief zijn. Kees van Rijswijk (ex-VRC) heeft de drie spelers kunnen verleiden voor een avontuur bij VVA. 

,,De reden dat ik deze keuze heb gemaakt is mede door de visie en doelstelling van de club", aldus de 26-jarige aanvoerder Van Offeren. ,,Daarnaast hebben ze een fanatieke trainer aangetrokken die een duidelijk doel voor ogen heeft. Verder hoop ik dat ik een meerwaarde kan zijn voor het team om zo snel mogelijk uit de vierdeklasse te komen."

Toch is de focus van Van Offeren nog altijd gericht op Panter en zal die dit seizoen ook daar op blijven. ,,Nu is het eerst zaak om te zorgen dat we met Panter in de derdeklasse blijven, zonder de nacompetitie te moeten spelen. Daarna zal al mijn energie en motivatie naar VVA Achterberg gaan."

Dwight Keeldar is duidelijk over zijn keuze: ,,Ik hoop bij VVA Achterberg in een nieuwe omgeving mijn plezier terug te vinden in mijn favoriete hobby."