• Brenda Dekker

Van Gent Finaleweken: Kansen missend GVVV verliest

VEENENDAAL Doordat het zelf de kansen niet wist om te zetten in doelpunten is GVVV bij Barendrecht tegen een nederlaag aangelopen. De ploeg van Niek Oosterlee had er zaterdagmiddag wel tien kunnen scoren, maar wist slechts twee keer het net te vinden. Doordat de thuisploeg vier keer scoorde, bleef GVVV met lege handen achter. ,,Dit komt door onszelf. Wij hadden in het eerste half uur al drie treffers moeten maken."

Jeroen van der Veer

Na een snelle treffer van Jeremy de Graaf bracht Barendrecht de stand voor rust op 2-1 en direct na de onderbreking viel de derde tegentreffer voor de Veenendalers. Na de 3-2 van opnieuw De Graaf kreeg GVVV grote kansen, waarbij ook Simon Brouwer de gelijkmaker niet kon maken. ,,In totaal hebben wij zo'n tien hele grote mogelijkheden gehad en te weinig gescoord. Zij scoren in de slotfase, als wij alles of niets spelen, de 4-2 en toen was de wedstrijd gespeeld."

Toch is er volgens Brouwer niets aan de hand en staat het nog altijd op de derde plaats. ,,We hebben gewoon goed gespeeld en veel kansen gecreëerd. Na veel overwinning op rij, weet je dat je een keer verliest. Helaas gebeurde dat nu."