• Archieffoto

    Ted Walker

Van Gent Finaleweken: 'Ik weiger op te geven'

VEENENDAAL Met de blik gericht op de nacompetitie weet Panter-trainer Ronald de Roos het ook even niet meer. Zaterdagmiddag ging zijn ploeg opnieuw onderuit en bleek Redichem met 2-5 te sterk. ,,Alle scenario's kunnen de prullenbak in."

Jeroen van der Veer 

Want er was voorafgaand aan het duel nog een kleine hoop dat er een sprookje ging uitkomen, maar ook in Veenendaal lijken deze niet te bestaan. Door het verlies is het verplicht om in de nacompetitie te spelen en moet het op die manier in de derde klasse blijven. 

Door een benutte strafschop van Ron Juffer kwam de 1-2 voor rust op het scorebord en leek er een kans op een driepunter te zijn. Na een uur werd het echter 1-3 en werd het geloof kleiner. ,,Dan zie je kopjes hangen en blijken wij conditioneel slap."

Na nog een treffer van de bezoekers deed Reggi van den Heuvel nog wel wat terug, maar ook Redichem wist nog eenmaal het net te vinden. Hierdoor kwam de eindstand op 2-5. ,,Ik weiger op te geven en ik hoop mijn spelers ook niet. De competitie gaat nu nergens meer over, maar in de nacompetitie moeten wij er staan. Dat besef moet er ook bij hen komen en hopelijk wordt er nu wel getraind met veel spelers."