• Ted Walker

Van Gent Finaleweken: GVVV zet goede lijn door en wint

VEENENDAAL Een vrij eenvoudige thuisoverwinning voor GVVV op FC Lisse afgelopen zaterdagmiddag. Op eigen veld werd er met 2-0 gewonnen, waarbij de doelpunten keurig verdeeld waren over beide helften. ,,Een zakelijke overwinning", was de conclusie van verdediger Wilco den Hartog.

Jeroen van der Veer

De bezoekers waren niet naar Veenendaal afgereisd om het publiek te vermaken en GVVV had in het begin moeite om de stugge verdediging kapot te spelen. Toch bleef het geduldig en dit betaalde zich uit. Na ruim een half uur was het clubtopscorer Soufiane Laghmouchi die de verdiende voorsprong op het scorebord kopte. 

Ondanks dat het ook in de tweede helft de betere was, werd het duel pas een kwartier voor tijd beslist. Een afstandsschot werd door Danny de Leeuw van richting veranderd en dit zorgde voor de 2-0. Door de overwinning is GVVV inmiddels zes duels ongeslagen. ,,Wij zitten nu in een prima flow. Voetballend zaten we dat al, maar we scoorden amper. Nu doen we dat wel en dan zie je dat je gaat winnen. We houden opnieuw de nul en dat is altijd lekker. Nu moeten we dit maar zo lang mogelijk volhouden."

*Archieffoto