• Ted Walker

Van Gent Finaleweken: GVVV wint opnieuw niet buitenshuis

VEENENDAAL Voor de zoveelste keer dit seizoen is het GVVV niet gelukt om drie punten mee naar Veenendaal te nemen. Opnieuw speelde het in een uitwedstrijd gelijk en daar baalde trainer John de Wolf van. Tegen AFC werd het 1-1. ,,Je begint er moe van te worden. Waarom lukt het in uitwedstrijden niet? Vooral de tweede helft was van ons niet best, al kregen wij toen wel grote mogelijkheden het duel te beslissen."

 

Jeroen van der Veer

 

Door een uitstekende actie kwam GVVV via Cayfano Latupeirissa al vroeg op voorsprong en leek het een fijne middag te worden. ,,Wij speelden voorin met drie voetballende aanvallers en dat zag je bij de eerste treffer. De bal ging snel rond en door veel beweging kwamen wij op voorsprong."

 

Toch wist het geen vervolg te geven aan de goede start en kwam AFC terug in de wedstrijd. ,,Stom balverlies op het middenveld en het staat gelijk", baalde De Wolf.

 

In de tweede helft probeerde beide ploegen nog wel tot een treffer te komen, maar GVVV kwam niet verder dan een kopbal op de lat van invaller Patrick Heesakkers. ,,Ik weiger om dit seizoen als een nachtkaars uit te laten gaan. We hebben nu een weekje rust en daarna moeten wij echt alles gaan geven. Er komen nog mooie duels aan en daarin verlang ik van mijn spelers de winst. Toch merk je wel dat dit seizoen lang en zwaar is. Niet alleen bij ons, maar ook bij de tegenstander. Wij zijn geen belofteteam die kan kiezen uit 36 spelers."

 

*Archieffoto