• Erwin van Veldhuizen

Van Gent Finaleweken: GVVV vernederd door De Treffers (video)

VEENENDAAL Met de staart tussen de benen dropen de spelers van GVVV na de 4-0 nederlaag af. De Treffers was feller, won meer duels en scoorde uiteindelijk vier keer. ,,John had bij ons wel elf spelers kunnen wisselen", sprak aanvoerder Roy Terschegget na afloop. 

 

Jeroen van der Veer

 

Al voor de rust zat het duel er eigenlijk al op. Eerst ging Taoufik Adnane de fout in, daarna was Roy Terschegget de schlemiel en vervolgens kopte De Treffers een bal in de kruising. Met een 3-0 achterstand was het dan ook muisstil in de kleedkamer van GVVV. ,,Ze hebben bijna elke kans benut. In de rust hoop je dan maar op een wonder zoals Barcelona van de week had."

 

Maar die illusie kon na twee minuten in de tweede helft alweer de prullenbak in. De 4-0 tussenstand zorgde ervoor dat de blik van Terschegget vaak naar het scorebord ging. ,,Ik heb wel tien keer gekeken hoelang we nog moesten voetballen. Deze wedstrijd was echt niet leuk."

 

,,Dit is niet des GVVV's", verontschuldigt de aanvoerder zich min of meer. ,,Elf spelers zaten totaal niet in de wedstrijd, al moet ik wel bekennen dat zij gewoon een goede ploeg hebben."