• * Archieffoto

    Ted Walker

Van Gent Finaleweken: GVVV staat met lege handen

VEENENDAAL In de tweede divisie is GVVV er niet in geslaagd om de wedstrijd tegen HHC Hardenberg winnend af te sluiten. Ondanks een snelle voorspong ging het in Hardenberg met 3-1 onderuit.

Jeroen van der Veer

In de eerste minuten van de wedstrijd leek er voor GVVV niets aan de hand. De ploeg van Niek Oosterlee speelde redelijk goed, had de bal en kwam via Jeremy de Graaf na tien minuten op een verdiende voorspong. Ook daarna hield GVVV het veldoverwicht, maar bleef de tweede treffer uit.

Na ruim twintig minuten kantelde de wedstrijd en kreeg HHC grip op de Veenendalers. Hierbij werden zij geholpen door clubtopscorer Rob van der Leij, die met twee treffers zorgde voor een 2-1 ruststand.

In de tweede helft kreeg GVVV enkele goede mogelijkheden om minimaal een punt mee naar huis te nemen. Vooral Lagmouchi kreeg een goede kans, maar faalde in de afwerking. In een van de tegenstoten sloeg HHC wel toe en stond GVVV met lege handen.

,,Het was wel een terechte nederlaag", vond middenvelder Simon Brouwer. ,,Na de 1-1 zijn wij het kwijt en gelukkig herpak je jezelf wel in de tweede helft, maar echt 100% kansen kregen we niet. Het seizoen gaat op deze manier wel als een nachtkaars uit."