• * Archieffoto

    Ted Walker

Van Gent Finaleweken: GVVV speelt zich definitief veilig

VEENENDAAL Door de 1-3 overwinning op VVSB kan Veenendaal volgend seizoen opnieuw genieten van GVVV in de hoogste amateurklasse. Al jarenlang zijn de Veenendalers een vast gezicht in de Tweede Divisie, maar dit seizoen liep het allemaal een beetje stroef. Daarom werd er toch stiekem naar onder gekeken en nu, zes wedstrijden voor het einde van de competitie, is dat niet meer nodig. 

Jeroen van der Veer

In Noordwijkerhout wist Simon Brouwer de bezoekers al snel op voorsprong te zetten. Mo Bendadi, de man die de laatste weken in vorm is en opnieuw met GVVV om de tafel gaat zitten, gaf voor en de ervaren middenvelder drukte na vijf minuten doeltreffend af.

Na het geblesseerd uitvallen van doelman Johan Jansen kwam VVSB een kwartier voor tijd op gelijke hoogte. Oud-GVVV-speler Frank Tervoert wist raak te schieten. De bezoekers uit Veenendaal lieten het er niet bij zitten en via centrale verdediger Bart Hulsbos pakte het al redelijk snel weer de voorsprong. Een corner werd door de mandekker hard tegen de touwen gekopt. . 

Echte spanning was er na dat moment niet meer en als deze er al was, maakte aanvoerder Roy Terschegget daar een einde aan. Na een mooie aanval produceerde hij in blessuretijd de 1-3. Hierdoor staat GVVV op een keurige tiende plaats en wil het nu jacht maken op het linkerrijtje.