• Brenda Dekker

Van Gent Finaleweken: GVVV geeft niet thuis tegen FC Lienden

VEENENDAAL Tegen degradatiekandidaat FC Lienden is GVVV er niet in geslaagd de punten mee naar Veenendaal te nemen. De uitwedstrijd ging voor de ploeg van Niek Oosterlee met 2-0 verloren en daardoor is het seizoen gespeeld. ,,Zij speelden wel met strijd en dat deden wij niet."

Jeroen van der Veer

Waar GVVV tegen de grote tegenstanders uit de Tweede Divisie wel laat zien dat het goed kan voetballen, geven de Veenendalers tegen de 'mindere Goden' niet thuis. Ook tegen FC Lienden niet, waarbij vooral de eerste helft niet om aan te zien was. Vrijwel niets ging er goed en toch kreeg het via Mo Bendadi een enorme kans. De aanvaller faalde echter oog in oog met de doelman.

In de tweede helft kwam de thuisploeg snel op 1-0 en daarna had GVVV het nog lastiger, merkte ook de ingevallen Simon Brouwer. ,,Zij zijn fysiek sterk en spelen graag op de counter. Na de 1-0 konden zij dat al helemaal doen en werd het voor ons nog moeilijker. Sherwin Grot kreeg nog een goede mogelijkheid, maar scoren deden we niet."

De thuisploeg deed dit in de slotfase wel en daardoor kwam de eindstand op 2-0. ,,Ik zou maar niet de herhaling terugkijken", waarschuwt Brouwer de lezers van de VeenendaalseKrant. ,,Het was echt niet best wat wij vandaag lieten zien."