• Ted Walker
  • Ted Walker
  • Ted Walker

Van Gent Finaleweken: Grot opnieuw het goudhaantje bij GVVV

VEENENDAAL Een doelpunt in de allerlaatste minuut heeft ervoor gezorgd dat GVVV heeft gewonnen van Barendrecht. Net als tegen IJsselmeervogels was het opnieuw Sherwin Grot die zijn ploeg de volle buit bezorgde. 

Jeroen van der Veer

Best was het echter niet wat de Veenendalers op eigen veld lieten zien. De ploeg van Niek Oosterlee had vooral moeite met zichzelf en kon niet tot het snelle combinatievoetbal komen. ,,Zij speelden heel compact en op het middenveld lag er weinig ruimte", blikte Wilco den Hartog terug, die sinds maanden de verdediging verliet voor een plek op het middenveld. ,,Dat was zeker wennen. Ik speelde dan ook geen super wedstrijd, maar deed wel gewoon mijn ding."

Na een uur spelen was het Soufiane Lagmouchi die de 1-0 achter de Barendrecht-doelman schoot. De aanvaller bekroonde daarmee de prima assist van Simon Brouwer. 

Lang leek GVVV de drie punten te pakken, maar een goal in de 89ste minuut veranderde de zaak. Het leek erop dat beide ploegen een punt zouden pakken. ,,Alleen wij hebben Grot" glunderde Den Hartog. ,,Hij nam hem aan op de borst en schoot knap raak. Het was echt een goede goal en ik hoop voor hem dat er dan ook snel een mooie club voor hem komt. Dat verdient hij", sloot Den Hartog af.