• import

Van Gent Finaleweken: Gemixte gevoelens bij gelijkspel SKF

VEENENDAAL Na de vreugde van het lijfsbehoud in de Overgangsklasse in de zaal, verplaatsten de korfballers van SKF zich dit weekend weer naar het veld. In Harderwijk was Unitas/Perspectief de tegenstander. Een winnaar kwam er echter niet. 23-23 was de eindstand en daarmee werden de punten gedeeld. 

Michel Keulstra

Dat zorgde voor gemixte gevoelens bij de Veenendaalse ploeg. ,,We houden hier een heel dubbel gevoel aan over, zoals dat vaak is met een gelijkspel. Op het einde mogen we nog blij zijn met een punt, want we stonden kort voor het eindsignaal nog met 23-22 achter. Maar dat was ook letterlijk de enige keer dat we achter stonden. Op een gegeven moment stonden we zelfs met vijf doelpunten voor. Dus over de hele wedstrijd gezien hadden we ook gewoon kunnen of misschien wel moeten winnen", zegt SKF-trainer Steven Brink. 

Dit is het eerste gelijkspel van SKF in de veldcompetitie. In het eerste gedeelte van de competitie, dat voor het zaalseizoen plaatsvond, werd vijf keer gewonnen en twee keer verloren en daarmee stond de ploeg gedeeld eerste.