• Dick Martens
  • Dick Martens
  • Dick Martens

Van Gent Finaleweken: Gehavend Panter wint door lob 

VEENENDAAL Met een half elftal aan afwezigen heeft Panter tegen SKV laten zien over een brede selectie te beschikken. De ploeg van Ronald do Roos was dan misschien wel niet op oorlogssterkte, maar de spelers die er wel stonden hebben een 1-2 overwinning uit het vuur gesleept. ,,Vandaag is opnieuw gebleken dat we een prima groep hebben."

 

Jeroen van der Veer

 

De oefenmeester voegde er wel aan toe dat het dan wel in de hoofdjes goed moet zitten en dat was tegen SKV het geval. Ze geloofden in elkaar en dat resulteerde in de openingstreffer van Dwight Keeldar. 

 

Vooral Aron de Kaste vergat de voorsprong groter te maken en tien minuten voor tijd viel de gelijkmaker. Toch liet men het er niet bij zitten en De Kaste maakte zijn missers drie minuten voor tijd goed. Door zijn doeltreffende lob wist Panter dit seizoen de grens van veertig punten te behalen.

 

,,Dat ons doel voor na de winterstop en dat is gelukt", aldus De Roos. ,,Volgende week wacht Advendo en dat thuisduel willen wij winnen. Natuurlijk staat er qua stand niets meer op het spel, maar in dat soort duel telt het eergevoel."