• Ted Walker

Van Gent Finaleweken: Geen driepunter voor Panter

VEENENDAAL Het is sv Panter niet gelukt om af te rekenen met Dieren. In de thuiswedstrijd leek de ploeg van Ronald de Roos nog wel terug te komen in de wedstrijd, maar moest het toezien hoe Dieren met 2-4 won. ,,Zij hebben geen verkeerde ploeg en speelden niet voor niets vorig jaar in de tweedeklasse."

Jeroen van der Veer

Er werd gespeeld met drie spitsen en daarmee stapte De Roos van de formatie met twee aanvallers af. ,,Dit om meer druk te krijgen op de tegenstander", was de uitleg van de oefenmeester. ,,Alleen raakte Dion Kroesbergen na twintig minuten geblesseerd en kon dat plan de prullenbak in."

Voor rust kwam Dieren op 0-1 en direct na rust viel ook nog eens de 0-2. ,,Via Dwight Keeldar kwamen we terug in de wedstrijd, al maakte zij daarna hun derde treffer", zag De Roos. 

Door Reggi van den Heuvel kwam het op 2-3 en leek Panter een punt te kunnen pakken tegen de ploeg uit de middenmoot. ,,We speelden alles of niets, alleen had dit niet het gewenste resultaat. In de blessuretijd scoren zij de 2-4, maar die was voor de statistieken."