• Peter van Veen

Van Gent Finaleweken: Fotowedstrijd

VEENENDAAL De redactie van VeenendaalseKrant.nl beleeft in het voorjaar al jaren het échte Finalewekengevoel. We zijn nu ook op zoek naar jouw Finalewekengevoel als lezer en kijker. We roepen je op om je Finalewekenmoment van dit jaar als foto naar ons in te sturen.

Dat kan natuurlijk een moment zijn uit een wedstrijd van GVVV, DOVO, VZC E&P of SKF. Maar misschien heeft jouw moment wel te maken met het eerste doelpunt van je zoontje of dochtertje op het Veenendaalse hockeyveld. Of fotografeert jouw camera juist de sfeeractie van supporters of de koffiejuf die compleet uit haar dak gaat bij het beslissende doelpunt.

PRIJS Mail jouw foto naar veenendaalse.krant@bdu.nl. De foto's worden gejureerd door een redactionele jury. De beste foto's ontvangen een prijs die later in deze krant bekend wordt gemaakt. Iedere foto maakt kans om ook in de krant geplaatst te worden. De winnaars krijgen bericht.

De foto moet betrekking hebben op het verspreidingsgebied van deze krant. Noteer bij je foto de naam van de maker, waar en wanneer de foto gemaakt is en wie of wat er op de foto te zien is.

De Van Gent Finalewekenfotowedstrijd loopt tot woensdag 1 juni.