• Boy Imminck/BDU

Van Gent Finaleweken: 'Finaleweken brengt iets extra's'

VEENENDAAL Voor het achtste jaar op rij werkt de sportredactie van VeenendaalseKrant.nl dit jaar aan het einde van het sportseizoen aan het project Van Gent Finaleweken. De redactie volgt de sportbeslissing van clubs uit de gemeente Veenendaal op de voet. In tekst, foto en video.

De achtste editie wordt met enthousiasme tegemoet gezien. ,,Het is voor ons als redactie, maar ook voor onze correspondenten, extra leuk om elk jaar aan het einde van het seizoen een tandje bij te kunnen schakelen'', zegt Norbert Witjes, Hoofd Content van uitgever BDUmedia.

,,Gezien het enthousiasme van de sportredactie en de positieve reacties die we vanuit de 'Veenendaalse sportwereld' hebben gekregen, gaan we dan ook weer graag aan de slag.''

HOOFDSPONSOR Ook dit jaar rijden er voor VeenendaalseKrant.nl en EdeStad.nl, de twee titels waarvoor Van Gent Finaleweken gemaakt wordt, auto's rond. Toyota Van Gent uit Ede en Veenendaal is niet alleen mede-naamgever van het project, maar faciliteert de redactie ook met twee Toyota's. ,,We zijn al jaren aan elkaar verbonden en dat is niet voor niets'', zegt Diderik van Gent van Toyota Van Gent.

,,De redactie probeert elke editie weer iets extra's aan het concept toe te voegen. Dat spreekt aan. Bovendien staan de naam en het project Finaleweken al jaren als een huis. Daar willen we ons, als sportliefhebbers, ook zeker aan verbinden. We kijken uit naar de start.''

START De Van Gent Finaleweken starten zaterdag 26 maart online op VeenendaalseKrant.nl. In de papieren editie van woensdag 30 maart vindt de lezer voor het eerst de speciale Finaleweken-sportpagina's. Het project loopt minimaal tien weken, totdat alle grote finales voorbij zijn.

FOTOWEDSTRIJD De redactie van deze krant beleeft in het voorjaar al jaren het échte Finalewekengevoel. We zijn nu ook op zoek naar jouw Finalewekengevoel als lezer en kijker.

We roepen je op om je Finalewekenmoment van dit jaar als foto naar ons in te sturen. Dat kan natuurlijk een moment zijn uit een wedstrijd van GVVV, DOVO, VZC E&P of SKF. Maar misschien heeft jouw moment wel te maken met het eerste doelpunt van je zoontje of dochtertje op het Veenendaalse hockeyveld. Of fotografeert jouw camera juist de sfeeractie van supporters of de koffiejuf die compleet uit haar dak gaat bij het beslissende doelpunt.

PRIJS Mail jouw foto naar veenendaalse.krant@bdu.nl. De foto's worden gejureerd door een redactionele jury. De beste foto's ontvangen een prijs die later in deze krant bekend wordt gemaakt. Iedere foto maakt kans om ook in de krant geplaatst te worden. De winnaars krijgen bericht.

De foto moet betrekking hebben op het verspreidingsgebied van deze krant. Noteer bij je foto de naam van de maker, waar en wanneer de foto gemaakt is en wie of wat er op de foto te zien is. De Van Gent Finalewekenfotowedstrijd loopt van zaterdag 26 maart tot woensdag 1 juni.

BIJ DE FOTO Een echte 'Finaleweken-selfie' met Gilbert en Diderik van Gent van Toyota Van Gent uit Veenendaal en Ede. Ook op de foto: Vivian Kuling, Norbert Witjes, Dick van Laar en Frans de Kleuver en Boy Imminck van BDUmedia.