• Archieffoto

Van Gent Finaleweken: FCV wint overtuigend van GS'76

VEENENDAAL ,,We zijn duidelijk herstellende van de mindere periode die achter ons ligt", laat zaalvoetballer Khalid Oulad Ahmed weten na de 7-3 overwinning op GS'76. De speler van FCV zag zijn ploeg in Veenendaal veel kansen creëren en daarvan werden er zeven benut. 

Jeroen van der Veer

Na acht minuten hadden Qendrim Beqiraj en Youssef Boudou de thuisploeg al op een 2-0 voorsprong gezet. Corné Davelaar en GS'76 scoorden binnen het kwartier nogmaals, wat de stand op 3-1 bracht.

FCV kreeg vervolgens weinig kansen tegen, maar deed zelf veel te weinig met de vele kansen die het creëerde. Het duurde dan ook tot halverwege de tweede helft tot het duel definitief op slot kwam. Via doelpunten van wederom Davelaar, Boudou en Beqiraj, en ook Mohamed Bel Hadj, werd de score naar 7-1 uitgebreid.

Met de voorsprong van zes werd er iets rustiger aan gedaan en daardoor konden de bezoekers nog twee keer scoren. ,,Er valt nog best iets op het spel aan te merken, maar als we deze passie en spelvreugde vasthouden, dan heb ik vertrouwen in een positief einde van het seizoen." aldus spelmaker Khalid Oulad Ahmed.