• Ted Walker

Van Gent Finaleweken: FCV weet sterkhouders te behouden

VEENENDAAL Het is zaalvoetbalvereniging FCV gelukt om twee sterkhouders bij de club te houden. Youssef Boudou en Khalid Oulad Ahmed hebben beiden hun ja-woord gegeven aan FCV en laten belangstellende clubs met lege handen achter. 

Jeroen van der Veer

Spelmaker  Oulad Ahmed over het aanblijven: ,,Bij FCV hebben we een leuke en kwalitatief sterke groep. We hebben heel veel moeten incasseren tijdens het eerste seizoen, maar dat wij daar sterker uit zijn gekomen zegt veel over het team. We zijn vastberaden om naar de Hoofdklasse te promoveren en gaan daar de komende weken alles aan doen."

Ook Boudou heeft het goed naar zijn zin in Veenendaal en kiest er daarom voor niet te vertrekken naar clubs die hem bijvoorbeeld geld boden. ,,Ik kwam er later dit seizoen bij, midden in een periode waarin het allemaal wat minder liep. Maar ik werd direct warm en goed ontvangen, en dat tekent het hechte team dat wij hebben. Ik probeer met mijn ervaring, doelpunten en assists mijn steentje bij te dragen, om met dit team hopelijk de stap naar de hoogste divisies binnen het Nederlandse zaalvoetbal te kunnen maken", aldus de 26-jarige Tielenaar. ,,Het plezier dat ik bij FCV heb, zowel voor, tijdens als na de wedstrijd dat maakt dat ik er echt van geniet. Ik kijk er telkens weer naar uit om met deze jongens te voetballen, en dat wil ik graag blijven doen."

De club laat weten dat met de meeste overige spelers een mondeling akkoord is bereikt, maar dat ze daar later mededelingen over doen.