• Ted Walker

Van Gent Finaleweken: FCV houdt duo binnenboord

VEENENDAAL Terwijl FCV via de nacompetitie probeert te promoveren naar de hoofdklasse, is het op de achtergrond druk bezig met de selectie van volgend seizoen. Jeroen den Hartog en Qendrim Beqiraj hebben na diverse gesprekken met de Veenendaalse zaalvoetbalclub aangegeven ook volgend seizoen de vereniging trouw te blijven. 

Jeroen van der Veer

Met dertig doelpunten uit 22 wedstrijden is Beqiraj een belangrijke speler voor FCV. De balvaste spits van 25 jaar kan echter nog beter, geeft hij aan: ,,Ik wil meer doelpunten maken dan dit seizoen en belangrijk blijven voor het team. Of we volgend jaar nu in de hoofd- of eersteklasse spelen, ik wil met dit team meedoen om de titel. We hebben veel kwaliteit in onze selectie en dat komt er steeds beter uit." 

Ondanks dat er interesse was van andere clubs, besloot de 26-jarige Den Hartog FCV toch trouw te blijven. ,,Ik heb het ontzettend naar mijn zin. We hebben een goede, hechte groep waarmee we mooie dingen kunnen gaan bereiken. Het was een leerzaam eerste jaar met ups én downs, maar daar zijn we als team sterker uit gekomen. Ik ben de jongens als mijn vrienden gaan zien."