• Ted Walker

Van Gent Finaleweken: DOVO kan leven met punt tegen Jong Groningen

VEENENDAAL In de laatste thuiswedstrijd van het seizoen was het de bedoeling van DOVO om iets moois aan het publiek te geven en daarmee is het met het gelijkspel tegen Jong Groningen gedeeltelijk geslaagd. De ploeg van Gert Kruys kwam niet verder dan 1-1 en daar was het eigenlijk wel tevreden mee. ,,Uit bij hen werden we na onze 0-2 voorsprong weggespeeld. Dat gebeurde zaterdagmiddag niet."

Jeroen van der Veer

De toeschouwers, die niet in groten getale aanwezig waren, zagen DOVO in de eerste helft op voorsprong komen. Na een streekpass van Roy Bakkenes was het Joey Godee die zijn tweede treffer van het seizoen wist te maken. ,,De bal raakte nog wel wat andere spelers, maar laten we het doelpunt maar aan Joey geven", moest Bakkenes na afloop lachen. ,,Dan heb ik ook een assist erbij."

Met de voorsprong op zak begon Jong Groningen aan te dringen en kwam het ook op de verdiende 1-1. Vervolgens ging het duel op en neer en zochten beide ploegen in de tweede helft naar de overwinning. ,,Deze pot verdiende geen winnaar", analyseerde Bakkenes. ,,Je merkte wel dat zij conditioneel sterker waren, maar volgens mij kunnen we beiden leven met dit punt."