• Ted Walker

Van Gent Finaleweken: Doelpuntenmachine Veenendaal maakt overuren

VEENENDAAL Waar het vorige week tien keer het net wist te vinden, scoorde Veenendaal afgelopen zaterdag acht keer. De ploeg van Arco van Elst is voorin helemaal los en hiervan was Ede/Victoria het slachtoffer. ,,Toch baal ik", bekent Van Elst. ,,Bij een 0-8 stand pakt mijn keeper in de laatste minuten een rode kaart."

 

Jeroen van der Veer

 

Met een 0-3 ruststand begon Veenendaal aan de tweede helft en daarin gaf het nog even wat gas bij. De teller stopte uiteindelijk op acht treffers en daarmee deed het zichzelf misschien wel te kort. ,,We hadden er nog meer kunnen maken", aldus Van Elst. ,,Maar ach, we hebben er wat bewaard voor volgende week. Dan staat de kraker tegen Candia'66 op het programma. Een directe concurrent om de titel."

 

Dit gaat gebeuren zonder keeper Dennis van de Beek, die een oliedomme overtreding maakte. ,,Bij een 0-8 stand moet je die speler lekker laten gaan. Toch kan ik hem wel begrijpen, een keeper wil dat natuurlijk niet. Nu zijn wij hem even kwijt en dat is vervelend. Toch heb ik alle vertrouwen in zijn vervanger en gaan wij volgende week voor de koppositie."

Doelpunten: Tim Boogers (4x), Alain van Hasselt, Gert Jan Snijders, Vincent van der Meijden en Jeroen Veens. 

 

*Archieffoto