• Ted Walker

Van Gent Finaleweken: De Merino's wint opnieuw niet

VEENENDAAL Tegen de toekomstige kampioen is het De Merino's niet gelukt om punten te sprokkelen. In Veenendaal won AFC met 1-4 en daar kon niemand wat van zeggen. ,,Een goede ploeg", was dan ook de heldere conclusie van trainer Henne Oostermeijer.

 

Jeroen van der Veer

 

De 0-2, vlak voor rust, was voor De Merino's een mokerslag. ,,Ja, dat was wel even een tikkie in de nek. Je zat redelijk in de wedstrijd, maar je weet dat het tegen hen moeilijk wordt bij een 0-2 ruststand."

Er werd nog wel geprobeerd de aansluitingstreffer te produceren, maar toen de 0-3 op het scorebord kwam was het over en uit. ,,We komen via Sebastiaan Klein dan nog wel iets terug, maar we hebben nooit het gevoel gehad dat er wat in zat."

Bij een stand van 1-4 floot de scheidsrechter af, waarna De Merino's opnieuw met lege handen stond. ,,We hebben nu een aantal weken niet gewonnen", wist ook Oostermeijer. ,,AFC wordt kampioen, maar de strijd om de tweede plaats ligt helemaal open. Toch wil ik daar nog niet aan denken. We moeten zelf eens zien te winnen."

*Archieffoto