• Ted Walker

Van Gent Finaleweken: Corners doen Panter de das om

VEENENDAAL De clash tegen Advendo'57 is door SV Panter niet gewonnen. In een week waarin bekend werd dat enkele vaste basisspelers na dit seizoen vertrekken, verloor de ploeg van Ronald de Roos met minimaal verschil; 1-2. 

Jeroen van der Veer

In een zeer tamme eerste helft kwam de thuisploeg nog wel op voorsprong. Nadat Reggi van den Heuvel eerder de lat had geraakt, scoorde de naar VVA Achterberg vertrekkende Ilias Abba de 1-0. ,,Een uitstekend doelpunt en niet eens onverdiend", aldus De Roos.

Na de pauze waren het twee standaardsituaties die SV Panter de das om deden. Kort na de pauze kopte Jaap van Doorn de gelijkmaker binnen en niet lang daarna was het Henry van de Dikkenberg die de 1-2 produceerde. ,,Dat heeft met felheid te maken", baalde de oefenmeester. ,,Je moet, vooral in de fase waarin wij zitten, alles willen winnen. Elk persoonlijk duel opnieuw. Dat ontbrak bij ons en daardoor verlies je. Het is alweer net niet."

DEGRADATIEKRAKER Die scherpte moet er zaterdag wel zijn, als het tegen AZ2000 moet. Een directe concurrent van de Veenendalers. ,,Het is een verloren jaar en daar moet echt geen degradatie bijkomen. Iedereen moet zich 100% bewust zijn van de situatie."