• Coach Kees Moers in gesprek met Brenda Vonk.

    Ted Walker

Van Gent Finaleweken: Coach Moers nu echt met pensioen

VEENENDAAL Nu het seizoen voor de tafeltennissers van SKF klaar is, kan Kees Moers genieten van zijn pensioen. De coach bij de vrouwen heeft bekend gemaakt volgend seizoen niet meer door te gaan en daardoor komt er een einde aan een periode van vier jaar. 

 

Jeroen van der Veer

 

Afgelopen zondag lukte het zijn ploeg niet om zich te plaatsen voor de finale van de landstitel en daardoor is het laatste duel van Moers geweest. ,,Vorig jaar had ik al aangegeven te stoppen, maar toen werd ik overtuigd om nog een jaar door te gaan", aldus de coach. ,,Ook dit seizoen zei ik vroegtijdig dat ik er mee ophield en ook nu is er flink op mij ingepraat."

WIJNREISJES Toch hield hij voet bij stuk en wil Moers genieten van de mooie dingen in het leven. ,,Niet dat ik tafeltennis zat ben hoor. Alleen ik ben nu een jaar met pensioen en nu ik nog fit ben, wil ik er op uit. Wijnreisjes maken bijvoorbeeld. Dat wordt al snel lastig als je vrijwel ieder weekend een verplichting hebt."

MOOIE TIJD Met een goed gevoel kijkt Moers terug op zijn tijd in Veenendaal. ,,Daarvoor was ik ook al gestopt en toen klopte SKF bij mij aan. Ik besloot het te doen en heb veel plezier gehad. Mooie tijden meegemaakt met die meiden. Ook dit seizoen is onze doelstelling weer gehaald. We kunnen dus zeker tevreden zijn en ik kom straks echt nog wel regelmatig bij de dames kijken. Alleen is er nu een tijd gekomen om andere dingen te gaan doen."

Wie er volgend seizoen coach van de SKF-vrouwen wordt is momenteel nog niet bekend.