• Archieffoto

Van Gent Finaleweken: Chabab is klaar met dit seizoen

VEENENDAAL Het zaalseizoen voor Chabab gaat als een nachtkaars uit. De Veenendalers verloren van middenmoter de Ruif en daardoor is het zicht op een prijs met nog twee duels verdwenen. ,,Toch wil ik de jongens een compliment geven die er dit seizoen alles aan hebben gedaan om er vol voor te gaan."

Jeroen van der Veer

De zaalvoetballers waren net nieuw in de topklasse en deden zelfs een tijdje mee om de titel. Toen dat niet haalbaar bleek, werd het vizier op de nacompetitie gericht. Deze lijkt door de 7-4 nederlaag echter uit zicht. ,,De wedstrijd was na tien minuten eigenlijk al gespeeld", aldus speler Hicham Saidi. ,,We kwamen 3-0 achter en liepen de hele wedstrijd achter de feiten aan."

In de tweede helft kwam het nog terug op 4-2 en in de laatste vijf minuten speelde Chabab alles of niets met een meevoetballende keeper. ,,We maakten het nog spannend, maar uiteindelijk wisten zij nog goed stand te houden en uit te lopen naar een 7-4 overwinning. Deze wedstrijd en die van vorige week zijn tekenend voor dit seizoen. Tegen de nummer 1 ben je grote delen van de wedstrijd de betere en behaal je een punt en tegen een middenmoter zat de overwinning er geen moment in."

Doelpuntenmakers; Adil Bisis, Majid Ammalah (2x) en Anouar Tmim.