• import

Van Gent Finaleweken: Chabab doet aan klantenbinding

VEENENDAAL De voetballers van Chabab en JCK deden afgelopen vrijdag aan zaalvoetbalreclame. De nummer één kwam op bezoek in Veenendaal maar de wedstrijd kreeg uiteindelijk een verrassende winnaar; het publiek. Zij werden continu vermaakt en de aanwezigen zagen de wedstrijd in 4-4 eindigen. 

Jeroen van der Veer

,,Dit was de mooiste wedstrijd van het seizoen", sprak speler Hicham Saidi na afloop, die met zijn team een wedstrijd speelde waarin alles zat; twee rode kaarten, vier gele kaarten en prachtige doelpunten.

Na een 0-1 achterstand maakte Bilal Hakkam voor rust gelijk en diezelfde speler scoorde via een vrije trap de 2-1. Na de gelijkmaker liep Chabab uit door twee treffers van Anaour Tmim. ,,Vooral die eerste was prachtig", aldus Saidi. ,,Een stift over de keeper."

Uiteindelijk deden de bezoekers het goed door met meevoetballende keeper er alsnog een gelijkspel uit te halen. ,,Een terechte uitslag. We hebben nog drie wedstrijden dit seizoen en een missie: alledrie winnen dan ga ik er vanuit dat we de periodetitel kunnen pakken. Ik eis negen punten van de jongens. Als we het dan alsnog niet redden, dan kunnen we elkaar niets verwijten en hebben we er alles aan gedaan."