• SV Panter

Van Gent Finaleweken: 24-jarige Van Kooten keeperstrainer bij Panter

VEENENDAAL Voor komend seizoen heeft Panter de staf versterkt met Marco van Kooten. De 24-jarige zal de keepers van de selectie gaan trainen en vult daarnaast ook de technische commissie aan. ,,Ik ben keeperstrainer geweest bij de jeugd van GVVV en krijg nu de kans bij een senioren-elftal."

Jeroen van der Veer

Bij het Veenendaalse GVVV kreeg Van Kooten de mogelijkheid om zijn papieren te halen en dit deed hij dan ook. Door een blessure is het namelijk niet mogelijk om zelf te keepen en op deze manier blijft hij toch betrokken bij zijn geliefde balspelletje. ,,Deze mooie kans van Panter grijp ik natuurlijk aan. Dat ik straks als 24-jarige oudere keepers moet gaan trainen, vind ik een mooie uitdaging. Ik weet wat ik kan en wil en daar gaan we met z'n allen voor."

Momenteel telt de selectie twee keepers en Van Kooten is begonnen aan de zoektocht voor nog een doelman. ,,De eerste gesprekken zijn donderdagavond al geweest. Panter kan voor veel doelmannen een mooie stap zijn. Vooral voor jeugdkeepers, die ervaring kunnen op doen bij de selectie."