Vallei Cup en jeugdtoernooien bij SKF

VEENENDAAL Als onderdeel van het SKF Eindejaarsevenement wordt deze week de Vallei Cup gespeeld. Een nieuw initiatief om in deze periode een toernooi te spelen met verenigingen uit de regio. Deelnemende ploegen aan deze eerste editie van de Vallei Cup zijn Oost-Arnhem, kv Wageningen en SKF.

De verenigingen zullen met zowel de junioren- als de seniorenselectie een halve competitie spelen. Op donderdag 28 december wordt in De Aanloop in Wageningen gespeeld, op zaterdag 30 december in de SKF-korfbalhal in Veenendaal. De vereniging met de beste resultaten over alle wedstijden, junioren en senioren opgeteld, wint het toernooi.

Ook worden in deze periode traditiegetrouw jeugdtoernooien gespeeld. Op donderdag 28 december voor de C- en B-jeugd, op vrijdag 29 december met de D-jeugd. Ook aan dit toernooi doen veel regionale teams mee, die vrijwel allemaal landelijk op het hoogste niveau acteren. Naast de B1, C1 en D1 van SKF zullen dit jaar Dalto/Klaverblad Verzekeringen (Driebergen), Spirit (Voorthuizen), Woudenberg, Tiel '72, DVO/Accountor (Bennekom), Wageningen en ASVD/PV Systems (Dronten) met één of meer teams meedoen. Toernooien beginnen beide dagen om 09:30. Toegang tot de SKF-hal is gratis. Programma is te vinden op de website van SKF, www.skfkorfbal.nl.

Programma Vallei Cup (toegang gratis)

Wageningen 28 december (De Aanloop)

18.30 uur SKF A1 - Oost-Arnhem A1

19.45 uur Wageningen - Oost-Arnhem

21.00 uur Oost-Arnhem A1 - Wageningen A1

Veenendaal 30 december (SKF-hal, Sportpark De Groene Velden)

17.00 uur SKF - Wageningen

18.15 uur Wageningen A1 - SKF A1

19.30 uur Oost-Arnhem - SKF