• Foto: Jeroen van der Veer/BDU

Twee Amerikanen op proef bij DOVO

VEENENDAAL De kans is aanwezig dat er na de winterstop twee Amerikanen binnen de lijnen staan bij voetbalclub DOVO. Malcolm Harris en Roi Momo zijn bij de hoofdklasser op proef en mogen de komende week laten zien een aanwinst voor de ploeg van Gert Kruys te zijn. ,,We scouten zelfs internationaal", grapt technisch man Peter van den Top.

 

Jeroen van der Veer

 

Via het netwerk van oefenmeester Kruys werden de eerste contacten gelegd en dinsdagavond stonden beide spelers op het veld. ,,De één is aanvaller en de ander is verdediger. Beide hebben ze betaald voetbal gespeeld en wij gaan nu bekijken of het voor ons aanwinsten zijn."

 

In verband met blessures is DOVO momenteel aan het kijken naar aanwinsten en daarbij komt het nu uit bij dit tweetal. ,,Zaterdag en dinsdag spelen ze ook een wedstrijd mee", aldus Van den Top. ,,Is het iets, dan gaan we bekijken of we het rond kunnen krijgen. Zo niet, dan is het jammer maar helaas. We houden onze ogen open en hopen op een buitenkansje. Komt deze, dan pakken wij hem met beide handen aan."