• foto: Peter van Veen

Twee aanvallers vertrekken bij GVVV

VEENENDAAL - Aan het eind van het seizoen zullen Fathi Ben Ahmed en Sherwin Grot de Veenendaalse topklasser GVVV gaan verlaten. De twee aanvallers hebben nog geen nieuwe club, maar in overleg met de technische commissie is donderdagavond besloten om de samenwerking te beëindigen.

 

In 2013 kwam Sherwin Grot over van PEC Zwolle. Ondanks dat hij in zijn eerste jaar nog de concurrentie had van Dennis van Meegdenburg, wist de pijlsnelle aanvaller toch regelmatig zijn doelpuntje mee te pakken. Even leek het er op dat de samenwerking bij één seizoen bleef, omdat de aanvaller maar niet in wilde gaan op het aanbod van de club. Na lang twijfelen gaf hij toch zijn akkoord, waardoor hij dit seizoen spits nummer één werd.

 

Ook dit seizoen scoort Grot regelmatig en kreeg hij opnieuw een contractvoorstel van de Veenendalers. Beiden kwamen wederom niet tot een akkoord, waardoor besloten is dat het tweetal niet met elkaar doorgaat. In Jasmin Ramic heeft GVVV al een vervanger voor Grot gevonden en wordt er achter de schermen nog druk gezocht naar een tweede spits.

 

Buitenspeler Fathi Ben Ahmed kwam aan het begin van dit seizoen over van JVC Cuijk en heeft de hoge verwachtingen nooit waar kunnen maken. Mede doordat trainer Erik Assink veelal met een vaste basisopstelling werkte, moest de aanvaller het doen met invalbeurten. Hij kwam daardoor tot veertien wedstrijden, waarin hij drie keer het net wist te vinden.