• *Archieffoto

    Jeroen van den Berg

Tandem Bakkenes-Patrick goud waard voor DOVO

VEENENDAAL Ze waren elkaar dit seizoen eventjes een beetje uit het oog verloren, maar Joshua Patrick en Roy Bakkenes van DOVO hebben tegen ONS Sneek laten zien dat de tandem nog altijd uitstekend functioneert. De twee vonden elkaar vooral vorig seizoen blindelings en in de verre uitwedstrijd bleek dit duo opnieuw goud waard voor de Veenendalers. Beide spelers scoorde en gaven een assist en daardoor won DOVO met 1-2. 

Jeroen van der Veer

Al snel in de wedstrijd keek DOVO tegen een achterstand aan en was de ploeg van Gert Kruys het even helemaal kwijt. Tot uit het niets Bakkenes er vandoor ging en Joshua Patrick liet scoren; 1-1. ,,Vanaf dat moment hadden wij grip op de wedstrijd", aldus matchwinnaar Bakkenes. 

Tien minuten na de onderbreking waren de rollen omgedraaid en gaf Patrick een assist op Bakkenes. De 1-2 voelde als een bevrijding en DOVO voetbalde de wedstrijd vrij eenvoudig uit. Hierdoor staat DOVO nu op de achtste plaats en is de blik omhoog gericht. ,,We moeten nu deze goede serie tot de winterstop doorzetten en dan kan het nog een leuk seizoen worden."