• Ted Walker

Talentvolle spits langer bij DOVO

VEENENDAAL Nadat DOVO maandag bekend maakte dat drie spelers hun contract hebben verlengd, kan daar nu ook Quincy Arends aan toegevoegd worden. De aanvaller heeft zijn ja-woord gegeven voor nog een seizoen in Veenendaal en gaat daarmee zijn tweede jaar in. 

 

Jeroen van der Veer

 

In het twee spitsensysteem van DOVO is Arends momenteel vaak bankzitter, maar maakt hij tijdens zijn invalbeurten een goede indruk. Zo scoorde hij afgelopen zaterdag nog tegen Sparta Nijkerk. ,,Tot dusver ben ik tevreden over het seizoen, ik speel in principe elke wedstrijd en train op een goed niveau. Dit heeft er voor gezorgd dat ik als speler stappen heb gemaakt. Daarnaast weet ik dat de trainer en de club vertrouwen in me hebben dus zit ik prima op mijn plek."

Dat is dan ook de voornaamste reden van het bijtekenen en was er geen twijfel bij de talentvolle spits. ,,DOVO wil graag met mij door en ik heb ook zeker het gevoel dat ik hier nog niet klaar ben. Zelf verwacht ik dat we volgend jaar een niveau hoger zullen spelen en 3e divisie lijkt me een mooi podium om te laten zien wat ik kan. Eerst moeten we nog een half jaar knallen met ze allen om dat te realiseren."

 

*Archieffoto