• Archief BDUmedia

Tafeltennismannen verliezen van degradatieconcurrent (update)

VEENENDAAL De tafeltennismannen van SKF hebben in hun strijd tegen degradatie uit de eerste divisie B slechte zaken gedaan. Tegen concurrent Scylla 2 werd een nederlaag geleden. Bij Scylla pakten de Veenendalers nog wel vier kostbare punten, maar de tegenstander won wel met 6-4. Hierdoor staat SKF na negen wedstrijden onderaan met 32 punten.

SKF kon geen beroep doen op Pim Mostert en Brenda Vonk en speelden daarom met invaller Wouter Aangeenbrug. Hij kon niet tot winst komen tegen Kim Vermaas en Joost van Santen maar speelde een spannende wedstrijd tegen Tiis van de Werf die nipt verloren ging. Dicky de Jong en Pieter van den Berg kwamen tekort tegen Vermaas maar wonnen wel hun wedstrijden tegen Van Santen en Van der Werf. Het dubbelspel werd door De Jong en Aangeenbrug verloren waardoor SKF met vier punten huiswaarts keerde.

Met nog één wedstrijd te gaan is handhaving in de eerste divisie slechts in theorie nog mogelijk. SKF heeft echter een achterstand van zeven punten op nummer vier Scylla waardoor degradatie vrijwel zeker is. In dat geval komt het team in het voorjaar van 2017 uit in de landelijke tweede divisie.