• Ted Walker

SVP in doelpuntrijk duel niet langs Advendo'57

VEENENDAAL Door een doelpunt in de slotfase heeft SV Panter toch een punt tegen Advendo'57 gepakt. Er waren zes doelpunten te bewonderen en daardoor was de neutrale toeschouwer de grote winnaar; 3-3. ,,Dit gelijkspel is verdiend", aldus trainer Ronald de Roos. ,,We zijn op de goede weg."

 

Jeroen van der Veer

 

Na een klein half uurtje viel de eerste treffer van de middag, nadat Dion Kroesbergen een afgeslagen bal hard tegen de touwen schoot. Toch kon men er niet lang van genieten, want een kleine minuut later zorgde een omhaal ervoor dat de stand alweer gelijk was. ,,Zeker het eerste uur waren wij voetballend de betere ploeg. Zij voetballen niet en schieten alles naar voren."

Toch viel voor rust de 2-1 en moest Panter in de tweede helft in de achtervolging. Dit resulteerde in de 2-2 van Mohammed Issaoui, al leek Advendo in de slotfase de volle buit te pakken. 

Hier dacht Dion Kroesbergen anders over en zijn rake vrije trap -binnen de zestien na te lang de bal vasthouden van de Advendo-keeper- betekende de gelijkmaker. ,,Geen enkele scheidsrechter in Nederland fluit er nog voor, maar na 12 tellen vond deze man het welletjes."

 

*Archieffoto