• Ted Walker

Strijdend SKF verliest weer

VEENENDAAL De korfballers van SKF hebben de negatieve spiraal waarin het is beland dit weekend niet kunnen doorbreken. Tegen titelkandidaat OVVO/De Kroon kwam het net tekort, 21-23. ,,De hal zat lekker vol en we legden een goede partij op de mat. We knalden uit de startblokken en kwamen 4-0 voor, OVVO bleef echter goede mee scoren en sloot aan, waardoor we toch met 10-10 gingen rusten", zegt Steven Brink.

 

Michel Keulstra

 

De Veenendaalse ploeg ging dus niet met een voorsprong de pauze in en dat kwam het duur te staan. ,,Na rust liep OVVO al snel uit naar vier verschil. Onze strijdlust had veel energie gekost en daar profiteerde zij van. In de eindfase knokten we ons knap terug naar één verschil, maar in de slotseconden gooide OVVO de wedstrijd in het slot door twee verschil op het bord te zetten. Dat was ook de eindstand."

Brink wil vooral het positieve uit de wedstrijd meenemen. ,,Weer een verlies is zuur, zeker nu we de punten steeds harder nodig hebben. Toch geeft de geboden strijdlust vertrouwen voor de volgende wedstrijd."