• Brenda Dekker

Sterkhouders GVVV verlengen: ,,Een AA'tje en een Mars extra"

VEENENDAAL Het Veenendaalse GVVV heeft doelman Johan Jansen en linksback Taoufik Adnane langer aan zich gebonden. De twee zijn al jarenlang een vast gezicht in de basis van de tweededivisionist en zullen ook volgend seizoen in het blauwe shirt van de Veenendalers te bewonderen zijn.

Jeroen van der Veer

Het gesprek tussen Johan Jansen en technisch man Rob de Boer was kort en krachtig. ,,Ik heb veel vertrouwen in het beleid dat GVVV voor ogen heeft en de toekomst ziet er goed uit. Een AA'tje en een Mars na afloop extra was voldoende om mij een handtekening te laten zetten", grapte de 29-jarige Barnevelder, die tot nu toe 241 duels voor GVVV speelde. 

Ook Taoufik Adnane is een bekend gezicht bij de Veenendalers. Sinds 2011 is hij de onbetwistbare back bij de blauwwitte en de inwoner van Veenendaal heeft tot nu toe 246 wedstrijden in het eerste achter zijn naam staan. ,,Ik ben met mijn leeftijd niet de jongste meer, maar voel mij nog prima. Ik voel het als een stukje waardering vanuit de club dat zij vertrouwen in mij uitspreken en die waardering wil ik graag teruggeven."

Nadat aanvoerder Roy Terschegget maandag bekend maakte te vertrekken, is er nu dus goed nieuws voor GVVV. Met het verlengen van Johan Jansen en Taoufik Adnane heeft de technische commissie tot dusver drie spelers vastgelegd voor volgend seizoen. Mart de Jong en GVVV kwamen vorig seizoen een tweejarige contractverlenging overeen.