• Erwin van Veldhuizen

Sterkhouder DOVO verlengt contract met twee jaar

VEENENDAAL Het is DOVO gelukt om sterkhouder Simon van Zeelst langer aan zich te binden. De controlerende middenvelder kwam afgelopen seizoen over van Cuijk en is wekelijks een van de dragende spelers. Mede daarom sprak DOVO al vroeg met de 24-jarige, die nu zijn handtekening heeft gezet voor een contract voor nog twee seizoenen. ,,De club tikt tegen het professionele aan."

Jeroen van der Veer

Daarmee doelt de nuchtere Brabander op de randzaken die er bij Veenendaal zijn. Sportief had de club dit seizoen een moeilijke start, maar de machine gaat steeds beter draaien. Van Zeelst droomt dan ook nog van de tweede divisie. ,,Dat is natuurlijk wel het doel van de vereniging en ook ikzelf wil daarin actief zijn. Ik geloof erin dat dit met DOVO mogelijk is en daarom teken ik bij. Ik speel veel, voel vertrouwen en heb het naar mijn zin. Voor mij zijn er dan ook geen redenen om te vertrekken.

De middenvelder zorgt wekelijks voor stabiliteit in de ploeg. Waar DOVO veelal de aanval zoekt, doet Van Zeelst een stapje terug om de controle te bewaren. Het zegt veel over de twintiger, die zich fijn voelt bij DOVO. ,,Ik heb er ook niet over nagedacht om te vertrekken. Ik ben hier pas een half jaartje en moest wennen aan de speelstijl. Toch kan ik steeds meer mijn stempel drukken, al wil ik aan de bal dominanter worden."