• Frank Boogers

Stephan van Grootveld hakt knoop door: 'nu doorpakken'

VEENENDAAL Na Luuk van de Lustgraaf heeft opnieuw een sterkhouder van Veenendaal laten weten dat hij de club trouw blijft. Aan Stephan van Grootveld werd enorm veel getrokken, maar de twintigjarige besluit nog minimaal een jaar bij voetbalvereniging Veenendaal te blijven.

Jeroen van der Veer

,,Ik wilde graag blijven, maar dan hoopte ik ook dat de club door wilde pakken", aldus de sterkhouder van Veenendaal. ,,Dat was zo, dus eigenlijk was ik er al wel even uit. Maar toch wilde ik nog even wachten wat de andere spelers zouden doen. Ik wil het maximale bij Veenendaal eruit halen."

Meerdere clubs hoopten Van Grootveld te verleiden voor een overstap, maar deze pogingen waren tevergeefs. ,,Natuurlijk zou het mooi zijn als ik nog een stap hogerop kan, dat wil ik ook graag, maar daar heb ik nog tijd genoeg voor."

Dit seizoen speelt Veenendaal voor een periodetitel en Van Grootveld hoopt voor de huidige trainer dat dit gerealiseerd wordt. ,,Dat zou een hele mooie afsluiter zijn voor Arco van Elst. Volgend seizoen hoop ik dat we echt mee gaan doen voor het kampioenschap. Dat wil de club graag en ik zeker. Daar wordt in ieder geval alles aan gedaan."