• Melanie Bierdrager en Jeffrey Vonk

    BDUmedia

SKF wint; Bierdrager doet vriendje Vonk pijn

VEENENDAAL De heren van tafeltennisvereniging SKF hebben met 7-3 gewonnen van Tempo Team. Toch was er een persoon bij de Veenendalers die niet met een grote glimlach rondliep. Jeffrey Vonk verloor de onderlinge partij tegen zijn vriendin Melanie Bierdrager. 

Jeroen van der Veer

Floris Zur Muhlen en kopman Pieter van den Berg wonnen beide twee duels eenvoudig en ook alle twee wonnen ze hun derde partij, al was dat in beide gevallen in een vijfsetter. Die twee heren legde de basis voor de 7-3 winst, want ook de dubbel werd vrij eenvoudig gewonnen.

Teamgenoot Jeffrey Vonk had het echter lastiger. De debutant in het eerste moest tegen zijn vriendin Melanie Bierdrager spelen en verloor de partij met 3-2. ,,Een rotpot", waren de woorden die Vonk daaraan vuil wilde maken. ,,Ik kon mij voor die partij niet opladen."

Toch had Vonk zichzelf wel een goede dienst kunnen bewijzen, door de kopman van Tempo Team te verslaan. In de vijfde set stond hij na een marathonpartij met 10-8 voor, maar verloor hij met 11-13. ,,Ik speelde goed, maar verloor helaas."