• Ted Walker

SKF verliest van Arnhemmers

VEENENDAAL De korfballers van SKF blijven ook na dit weekend in de onderste regionen van de ranglijst bivakkeren. In de eigen sporthal kwam zaterdag Oost-Arnhem op bezoek en die ploeg ging er ook weer met de winst vandoor. Uiteindelijk waren de gasten met 18-22 te sterk. Hiermee hebben de Arnhemmers zich twee wedstrijden voor het einde al tot kampioen gekroond.

 

Michel Keulstra

 

Volgens Steven Brink is de nederlaag voor zijn ploeg terecht. ,,Oost-Arnhem was van tevoren de favoriet in het duel en dat bleek ook. Wij kwamen gehele wedstrijd tekort, wel kregen we kansen en hadden een korte opleving van vier verschil naar één verschil in de eerste helft, maar hierna konden we niet doordrukken. De afronding was deze zaterdag niet scherp."

,,Halverwege de tweede helft wist Oost Arnhem dat het kampioen kon worden en dat gaf ze een boost. Bij ons vielen A-junioren in. Rens Terpstra scoorde bij z'n debuut en Bastian van Essen wist zelfs tweemaal tot score te komen. We dienen nu de resterende wedstrijden allebei te winnen, alles anders dan dat betekent plek zeven, een positie die play-down duel betekent", besluit Brink.