• Ted Walker

SKF tafeltennissers boeken grote zege

VEENENDAAL In een lange wedstrijd hebben de tafeltennissers van SKF een grote overwinning behaald. Bij Klimaatgroep Stars uit Middelstum werd zaterdagmiddag met maar liefst 2-8 gewonnen. ,,Zij speelden in hun sterkste opstelling. Dus al met al is dit een prima uitslag", zegt kopman van de SKF-ploeg Arnoud Meijer.

 

Michel Keulstra

 

Zonder slag of stoot werd de winst overigens niet binnengehaald. Vooral in de laatste partijen waren er lange sets voor nodig om de punten binnen te halen. ,,Eén pot won ik vrij makkelijk, maar in de andere potten speelde ik niet top. Ik kwam daarin ook beide keer met twee sets achter, maar met de aanmoedigingen van mijn teamgenoten en vechtlust kon ik dat net omdraaien", aldus Meijer.

Ook de teamgenoten van Meijer haalden weer de nodige punten binnen voor de ploeg. ,,Pieter van den Berg stond erg goed te spelen, vooral tegen een goed spelende Shuo Han Men was het niveau erg hoog. Zijn andere potjes won hij vrij makkelijk. Pim van Schaik speelde naar zijn kunnen en haalde ook een punt binnen."