• Brenda Dekker

Segers (GVVV) volgt zijn hart en keert terug bij VRC

VEENENDAAL Het hing al even in de lucht en nu is de kogel door de kerk; Robin Seger keert terug bij VRC. De aanvallende middenvelder komt over van GVVV en keert hierdoor terug naar de club waar de 21-jarige speler als kleine jongen begon.

Jeroen van der Veer

,,Ik heb twee mooie en zeer leerzame jaren gehad bij GVVV, waarbij ik op hoog niveau heb getraind en gevoetbald", aldus de Veenendaler. ,,Ik ben hen dan ook zeer dankbaar dat ik deel heb mogen uitmaken van deze mooie en club. Nu is het echter tijd geworden om wekelijks te voetballen en belangrijk te kunnen zijn, waar kan dat beter dan bij 'mijn' cluppie VRC".

De kleine middenvelder sprak met diverse verenigingen, maar zijn gevoel zei hem dat hij naar VRC moest. ,,Ik heb mijn hart gevolgd en besloten terug te keren naar mijn roots. Mede ingegeven door alle moeite die men heeft gedaan om mij terug te laten keren waarin veel tijd en energie is gestoken door diverse personen".

Volgens Wim van Dijk, woordvoerder namens de Commissie Voetbalzaken van VRC, is het voor de club erg belangrijk dat Robin Segers terugkeert bij VRC. ,,We beschikken nu over een prima lichting, die voor het grootste deel uit de eigen gelederen is voortgekomen. Er gaat hier echt iets moois ontstaan en daar wil iedereen graag deel van uitmaken", aldus de woordvoerder van de Commissie Voetbalzaken van VRC.