• * Archieffoto

    Brenda Dekker

Segers geniet van zijn basisdebuut bij GVVV

VEENENDAAL Het geduld van Robin Segers is lang op de proef gesteld, maar de speler van GVVV heeft zichzelf en de club afgelopen zaterdag tegen De Treffers beloond. De middenvelder, die vorig seizoen overkwam van VRC, kreeg van trainer Niek Oosterlee voor het eerst een basisplaats en was betrokken bij twee treffers. GVVV won met 0-3 en de grootste glimlach was te vinden op het gezicht van de 21-jarige. 

Jeroen van der Veer

De wedstrijd was een kwartier oud, toen Segers zijn klasse liet zien. De Veenendaler stapte bewust over de bal heen, waardoor aanvoerder Roy Terschegget de 0-1 op het scorebord kon schieten. Een kwartier later was de kleine middenvelder zelf de gevierde man. Met een bekeken pegel bekroonde Segers zijn basisdebuut met een doelpunt. 

,,Ik wist donderdag al dat ik zou spelen en dan speel je die wedstrijd in je hoofd van te voren al een keer af", aldus Seger, die al voorzichtig dacht aan een treffer. ,,Dat is dan ook daadwerkelijk scoor is natuurlijk fantastisch."

Door de treffer heeft Segers weer even zijn visitekaartje afgegeven. Naar het team, naar zichzelf, naar de trainer en ook aan de buitenwacht. ,,Of ik mij nu heb bewezen? Ik heb weer even laten zien dat ik er nog ben. Heb meer wedstrijden nodig om me nog verder te bewijzen, maar dit is in ieder geval een mooi begin."

Uiteindelijk won GVVV de wedstrijd met 0-3. Clubtopscorer Jeremy de Graaf pikte voor rust ook nog zijn doelpuntje mee.