• Ted Walker

Rode kaart onderwerp van gesprek bij verliezend DOVO

VEENENDAAL Het is DOVO niet gelukt om tegen ODIN'59 de drie punten te pakken. In Heemskerk ging het met 1-0 onderuit en was de rode kaart van Lars Middelwijk het onderwerp van gesprek. ,,Die gast kwam op mij afrennen alsof hij mij wilde slaan. Ik duwde hem alleen."

Jeroen van der Veer

Na een kwartier spelen viel de enige treffer achter debutant Tim van de Weerdhof en begon DOVO aan een offensief. Dit leek beloond te worden met de gelijkmaker van Joshua Patrick, maar zijn treffer werd afgekeurd wegens buitenspel.

In de tweede helft ging DOVO alles of niets spelen en twintig minuten voor tijd kwam Lars Middelwijk binnen de lijnen. Toch was dit voor korte duur, want van de arbiter ontving hij de rode kaart. ,,Ik wilde de bal afpakken en maakte daarbij een overtreding. Het klopt dat ik daarna op zijn been terecht kwam, maar dit was echt niet expres. Daarna stormt zo'n speler op mij af en deze duw ik weg. Die jongen speelt vervolgens theater en valt achterover. Totaal onnodig, want hier was de wedstrijd niet naar."

Met een man minder probeerde DOVO nog wel de gelijkmaker te maken, alleen bleef de treffer uit.