• Ted Walker

Prins wil prijzen pakken en blijft bij Veenendaal

VEENENDAAL Nadat hij DOVO verliet voor Veenendaal heeft Guido Prins het plezier in het spelletje weer teruggevonden en is hij wekelijks uitblinker. De doelman van Veenendaal kon naar twee verenigingen verkassen, maar kiest ervoor om bij Veenendaal te blijven. ,,Volgend seizoen moet het gebeuren; Veenendaal gaat voor de titel."

Jeroen van der Veer

De daadkracht van zijn huidige club heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat hij Veenendaal trouw blijft. Het behield Stephan van Grootveld en Luuk van de Lustgraaf en wil volgend jaar een gooi doen naar het kampioenschap. ,,Dat zij hebben aangegeven te blijven, was voor mij erg belangrijk. Daarnaast hebben wij volgend jaar een trainer die echt voor het voetbal leeft en dat vind ik mooi. Maar, misschien nog belangrijker, ik blijf lekker met mijn vrienden voetballen."

Hij wees twee andere verenigingen af, al deed het hem goed dat zij belangstelling hadden in zijn diensten. ,,Dat is toch een compliment. Ik kon twee klasses hoger voetballen, maar ik volg mijn eigen gevoel. Ik heb dan wel met mijn ouders en vriendin gesproken, maar uiteindelijk moet ik de beslissing maken. De knoop is nu doorgehakt; ik blijf bij Veenendaal."