• BDUmedia

'Persoonlijke fouten nekken ons'

VEENENDAAL Het is Veenendaal zonder eerste doelman Guido Prins niet gelukt om de lastige uitwedstrijd tegen CDW te winnen. In de eerste helft was het de bovenliggende partij, maar in de tweede ging he helemaal mis. Veel tegentreffers volgden en uiteindelijk werd het 6-1. ,,Voor hun viel op een gegeven moment alles goed."

Jeroen van der Veer

De hoofdtrainer van Veenendaal, Arco van Elst, vond het moeilijk om de wedstrijd van afgelopen zaterdag te analyseren. Hij verloor met zijn jongens met 6-1, maar deelde toch complimenten uit voor de goede eerste helft. ,,We kregen zo'n tien corners mee, dat zegt wel wat. Wij waren echt beter en kwamen onverwachts op achterstand."

Na de achterstand raakte Veenendaal niet in de war en door een schitterende treffer van Luuk van de Lustgraaf kwam het vlak voor rust op 1-1. Het was een beloning voor het goede spel, maar de Van Elst-brigade kon deze lijn niet doortrekken in de tweede helft. ,,Persoonlijke fouten nekken ons", baalde Van Elst. ,,Binnen tien minuten scoren zij vier keer. Dat kan en mag niet."

De wedstrijd was vervolgens gespeeld en de 6-1 was enkel en alleen voor de statistieken.