• Foto: Jeroen van der Veer/BDU

Panter voelt zich bij Advendo bestolen

VEENENDAAL Na afloop van de 2-1 nederlaag had iedereen bij Panter het over de eerste minuut na rust. Ron Juffer leek de maker van 1-2, maar na hevige discussies werd deze treffer toch geanuleerd. ,,Natuurlijk moet je altijd naar jezelf kijken en praat ik niet graag over scheidsrechters, maar ik moet toch een verwijt naar hem maken."

 

Jeroen van der Veer

 

Door een treffer van Kroesbergen kwam het op 1-1 en na de onderbreking wees de scheidsrechter al naar de middenlijn. Juffer had zojuist gescoord en iedereen in het Veenendaalse kamp dacht aan een voorsprong. ,,Behalve de grensrechter", baalt trainer Ronald de Roos. ,,De scheidsrechter heeft drie minuten met hem gesproken en kwam terug op zijn beslissing. Geen treffer en geen 1-2. Ja, dat is wel een belangrijk moment geweest."

Daarna speelde Panter opnieuw niet goed en kwam het geen moment aan zijn eigen spelletje toe. Toch was het, volgens De Roos, heer en meester. ,,Wij raakten de paal en missen een 100% kans. Ik ben dan ook van mening dat wij hier moesten winnen."

Door een rake vrije trap in de blessuretijd pakte Panter ook zelfs geen punt. ,,En dat is zuur", aldus De Roos. ,,Toch kunnen we tevreden zijn met het eerste deel van de competitie. Alleen er is vandaag wel duidelijk geworden dat we nog veel stappen moeten zetten en daar gaan wij aan werken."