Panter verslaat na achterstand de koploper (update)

VEENENDAAL Het Veenendaalse sv Panter heeft laten zien dat Rood Wit in de vierde klasse wel te verslaan is. Toch keek trainer Eddy Morren even vertwijfelend, toen de bezoekers halverwege de eerste helft al op een 0-2 voorsprong kwamen. ,,Een penalty na een handsbal en een opstomende man die wij niet op hadden gepakt", omschreef de oefenmeester de tegentreffers. ,,Dan ga je toch wel even twijfelen, maar eigenlijk was ons veldspel toen al beter."

 

De treffers zorgden ervoor dat Panter wakker werd en door een doeltreffende poging van Jos van der Wilt kwam er nieuw leven in de wedstrijd. Na rust werd dit omgezet in veel strijd en passie en via Peter Doornebal kwam het op 2-2. ,,Daarna was het wachten op de voorsprong. We speelden vandaag zo goed, dat we wel moesten winnen."

 

Die treffer viel en Aron de Kaste werd de gevierde man. ,,Daarna hadden we nog enkele keren kunnen scoren en namen bij hen de irritatie toe. Zij pakken nog een terechte rode kaart en wij miste nog wat kansen. Maar ach, na zo'n overwinning moet ik daar niet over mopperen."